2008-09-03

Dagens nyheter

Kommentarsfunktionen har fixats så att den inte behöver massa äckliga registrerade konton eller löjlig ordkontroll. Missade att trolla rätt från början, men det är väl sådant som händer.

Dagens största nyhet är att istheshit.net har bytt ut den förra fula wannabe-bilden mot den korrekta loggan på fjortisjakt.istheshit.net som inte bara är mer rätt utan dessutom mycket, mycket snyggare.



Här ovanför hittar du en liten banner som du kan sätta på din blogg om du vill också. Då måste spara hem den själv och sen förse den med vad kod/länk du finner vara vettigt. Det är ju faktiskt bara fjortisar som måste ha copypaste-kod i små rutor för att få saker att fungera.

Okej då. Jag glömde att ni är fjortisar:

<a href="http://fjortisjakt.blogspot.com" title="Fjortisjakt - gotta catch em all"><img src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjVqGHOVFk0U8p_NOzWipJ27Ud9dJSk_5TV3hhbomRQRC5mM0TIcBpu638-BBRoYgGNsgCVqCmF8UWa0AhxGo4nIRP9p7wOyjYOPdI4qHBHlnHTNtF7b-X9NyZJweYjB7UIylDH5H6NeWY/s1600-h/banner.gif" border="0"></a>

2 kommentarer:

Anonym sa...

http://sabinadurebrandt.blogg.se/2008/october/80-tal-sa-ser-jag-ut.html#comment

hahaha

Friskriven sa...

haha!! tänk om jag hade länkat till tjejen som skrev om sugmärken. jag vet ju innerst inne att hon var BETYDLIGT äldre än 14-15. Kanske närmare 25.